Bild
Nästa artikel

Världsunik bilsamling öppnas - nästan

Nyheter

En av välrdens mest och bäst bevarade bilsamlingar, som väldigt få människor har fått möjlighet att se, ska göras något mer tillgänglig för publik.

Det handlar om General Motors Heritage Center med över 800 bilar. Utställningen har alltid minst 200 bilar att titta på, medan resten är utlånade till andra museer, utställningar och bilmässor.

General Motors Heritage Center har aldrig varit öppet för allmänheten där borta i Sterling Heights, Michigan, USA. Det består bland annat av över 500 hyllmeter med miljoner sidorGM-historia, ritningar och dokument från GM:s första 100 år.

Hittills har GM:s Heritage Center använts internt inom GM för olika tillställningar, samt om någon anställd haft önskemål om om att få använda del av lokalerna för speciella ändamål, jubileer, bröllop etc.

Men nu ska det blöi ändring. Dörrarna ska öppnas, men med urskuljning. Inte vem som helst ska få tillträde till den unika loaklen utan det blir bilklubbar och organsiationer med minst 20 medlemmar som ska kunna få tillträde till lokalerna för sina speciella ändamål. Om någon är intresserad finns mer uppgifter här
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.