Bild
Nästa artikel
Udda knepet: ”Jag tejpar för head up-displayen”

Udda knepet: ”Jag tejpar för head up-displayen”

Nyheter

En av Vi Bilägares testförare stör sig så mycket på head up-displayen i Mazda 3 att han tar med silvertejp ut till bilen.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du långtestförarna Maria Dahlin, Anders Helgesson, Nils Svärd, Klas Skarin och Calle Carlquist. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Taggar: Nyheter, Mazda 3

Kommentarer

#1
2020-08-26 22:02

Ogillar HUD i bilar. För mycket glare och för lite information på skitliten yta.
Vad är vitsen? Aja. Alla är olika.

#2
2020-08-28 10:20

Älskar den - både i min gamla 3'a och nya 6'a. Sjukt bekvämt att ha hastigheten i synfältet hela tiden. När man väl blir van vid det märker man hur mycket man måste fokusera om blicken från att titta långt fram i det oftast ljusa utanför bilen, och det mörka mätarhuset nära.
Enda som stör mig är plastramen runt projektorn som ger en irriterande spegling i vissa lägen. Funderar på om matt filttejp skulle kunna fixa det dock.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.