Nästa artikel
Tyck till om din bil – vinn resor
AutoIndex

Tyck till om din bil – vinn resor

Publicerad 21 februari 2013 (uppdaterad 22 februari 2013)
Skandinaviens största bilkonsumentundersökning AutoIndex är i full gång. Sätt betyg och ta chansen att vinna resepresentkort!

Tyck till om din bil och var med och påverka framtiden för ditt eget märke, din verkstad eller din återförsäljare.  Skandinaviens största bilkonsumentundersökning AutoIndex genomförs för 13:e gången i ordningen. Genom att delta i undersökningen finns du också med i utlottningen om fina priser, resepresentkort till ett värde av 25 000 kronor.

Du kan klicka dig vidare till frågorna på länken här nedan. Se till att du har gott om tid på dig, normalt tar det 10-15 minuter att gå igenom hela frågepaketet. Här får du betygsätta dina erfarenheter av bilens kvalitet, din verkstads servicenivå, din återförsäljares kunskaper m.m

Vi söker dig som äger bilen privat, och har bil i årsmodellintervallet 2006-2012.

Resultatet av undersökningen kommer att presenteras i Vi Bilägare under 2013, med första redovisning i maj. Erfarenhetsmässigt vet vi att bilbranschen tar AutoIndex på allra största allvar – och det är ju fullt naturligt. Kundernas tyckanden om bilägandet stakar ut framtiden.

Vi har stor nytta av din medverkan. Hoppas du vill vara med och påverka.  Samtidigt ges också chansen att vinna resor till solen.

Här deltar du i undersökningen.

Länkar

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-02-21 14:00
KaptenOberkommando

Haha, den här gången stod det inget om man kunde vinna resor till solen =)

#2 • Uppdaterat: 2013-02-21 14:38
Mistro

"Hoppas du vill vara med och påverka. Samtidigt ges också chansen att vinna resor till solen."

Jodå ...

#3 • Uppdaterat: 2013-02-21 16:28
saabnisse

Jag har varit med och tyckt flera gånger tidigare.
Helt meningslöst!
Saab gick i KK ändå....;-)

#4 • Uppdaterat: 2013-02-21 17:22
KaptenOberkommando

Mistro: Oj, jag läste inte sista raden ... =)

#5 • Uppdaterat: 2013-02-21 18:37
Audi A5 SB

Att man exkluderar tjänstebilarna (och dess ägare, d.v.s. företagarna) är ett stort misstag. Jag har skrivit om detta förut; det är nog få "ägare" som har så bra koll på vad det kostar att äga bil som företagarna. Dessa juridiska personer är nog till mycket stor del opartiska i sitt ägande. Här kommer inte faktorer in som att bilen är "snygg" eller har "status" och annat som man som privatperson sannolikt tar hänsyn till.

#6 • Uppdaterat: 2013-02-21 20:11
Focus

Har sällan hört talas om någon som inte gör något annat än höjer sitt eget märke till skyarna. Ifrågasätter därför värdet av en sån här undersökning.

#7 • Uppdaterat: 2013-02-21 22:21
MichaelTow

Focus: visst håller jag med dig att många bil ägare har en tendens att höja sitt eget bilmärke. Det gäller främst de som väljer ett av de så kallade premium märke men även de som väljer Skoda.
Gällande ägarna till ett premium märke är det svårt för många att behöva erkänna ett bilens kvalitet blev inte som förväntat (om så är fallet). Man vill så gärna att alla ska tro att "premium" bilen som man har valt är just premium och därmed bättre är andra bilar där prislappen ligger en bra bit under. Annars kan det bli lite väl pinsam.
Gällande Skoda ser man att många bilägare har en tendens att lyfta till skyarna sina bilar, för de så gärna vill att alla ska tro att de är smartare, att de har gjort en kanon val, man påstår gärna att bilen håller samma kvalitet som andra bilar som är två gånger så dyra,i ett försök att höja status på sitt bilmärke.
Missförstå inte mig, personligen tycker jag att Skoda gör bra bilar, inte minst i förhållande till priset man betalar, därmed kan det bli ett klokt val. Dock finns stora brister som man inte gärna pratar om, såsom usel komfort.

#8 • Uppdaterat: 2023-03-21 08:26
Gäst (ej verifierad)

Det vore intressant med en undersökning som inkluderar bilar mellan 1996-2005 också.
Att nyare bilar i regel är bra är ingen nyhet så det skulle vara kul att se vilka märken som håller ihop bäst efter 15 år...

#9 • Uppdaterat: 2013-02-24 11:08
Hackenbush

Usel komfort i Skoda håller jag inte med om, jag har tidigare kört Bmw, Audi och andra bilar och jag vill inte säga att man sitter sämre i Skoda. Jag trivs väldigt bra i min Skoda.
Att Skoda känns billigare än t.ex. Bmw och Audi är inte så konstigt för Skoda är ju rätt mycket billigare än de bilmärkena. Jag säger därmed inte att Skoda är en bättre bil än Bmw och Audi men jag vill påstå att Skoda är väldigt prisvärda med tanke på vad man får för pengarna jämfört med Bmw och Audi.

För övrigt så deltar jag aldrig i undersökningar på internet eller på andra ställen för namn och adress delas ofta ut till de som skickar ut reklam eller annat, sen blir man bombarderad av reklam om att köpa allt mellan himmel och jord.

#a • Uppdaterat: 2013-02-24 15:18
saabnisse

Jag har två kompisar med helt olika uppfattning om bilinnehav.
Den ena åker nu i en 23 år gammal Saab 9000 som han kollar inför varje besiktning och reparerar så billigt som möjligt med delar från Biltema.
Den har gått genom BP varje år, ok den har inte gått långt, knappt passerat 20000 mil och ser fortfarande relativt fräsch ut trots en del skavanker, han har aldrig varit särskilt försiktig med sina bilar..
Han har inget intresse av att byta ut den.

Den andra har en Oktavia-08 i nyskick, knappt 4000 mil, men han vill byta den mot en Nissan Note för att en granne har den och den är mycket bekvämare att ta sig in i.
Det hör till saken att han i övrigt är väldigt nöjd med Oktavian som han servat helt själv.
Jag har givetvis idiotförklarat honom och föreslagit att om det är av den anledningen han vill byta finns det mycket att välja på innan man bestämmer sig.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.