Bild
Nästa artikel

Succépremiär för web-TV: "Känns jäkligt bra!"

Nyheter

Hallå där Tommy Wahlström, som just debuterat som programledare för Vi Bilägares web-tv! Hur känns det såhär dagen efter?

- Jo tack, det känns jäkligt bra! Jag är väldigt tacksam och glad för alla positiva reaktioner och glada tillrop. Det här var ju första gången för mig…

Är det något ni ska ändra till nästa program?
- Vi har haft lite tekniskt strul som vi förhoppningsvis ska slippa nästa gång. Sedan samlar vi alla kommentarer som våra tittare lämnar här på webben och ska gå igenom dem innan vi gör nästa program.
 
Ett program till är planerat, blir det någon fortsättning nästa år?

- Det vet jag inte. Jag antar att det beror på vad vi får för respons från tittare och annonsörer.

Och själv då, har du fått blodad tand när det gäller programlederiet?

- Absolut! Om jag blir tillfrågad inför nästa säsong av Stjärnor på is, ska jag ta det under noggrant övervägande!
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Shogun
2008-11-25 13:53

Fortsätt med webb-tv för bövelen.
TV och AMS behöver konkurrens. Med ett seriöst program och inte en massa fjanterier med så kallade underhållare från TV som han Hammar som medverkade i TV-TV. Fortsätt med detta och utveckla det efter hand så blir det jätte bra. Speciellt det jag skrev i kommentarer om vad man tyckte om programmet på annan plats om rostskydd. Ni ska testa hur rostskyddet är på bilar som gått i trafik, som ni bedömt tidigare hur de skulle klara rosten. Jag upplever att ni i många fall givit sämre betyg än vad bilarna förtjänar många gånger (Toyota egen erfarenhet) gå in med en kamera i hålutrymmen bla och se efter. En representant för tex Toyota ska vara med när ni går in med kamera för att studera bilen hur den klarat sig. Han ska då få kommentera hur det gått för bilen. Detta kan få stor genomslagskraft att man verkligen gör något åt de bilar som HAR dåligt rostskydd och börjar behandla bilarna när ni kollar hu de klarat sig ute i det verkliga livet och ni visar det för oss kunder. Det sätter press på tillverkarna och tvingar dom att bli bättre. Utveckla webb-tv efter hand tester av bilar med mera så blir det riktigt bra till slut. Alla är vi barn i början. Du sköter dig bra som programledare Tommy !

#1
S-E S
2008-11-25 19:24

Bra konsumentupplysning för den intresserade

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.