Bild
Nästa artikel
Subaru XV Concept – ny crossover

Subaru XV Concept – ny crossover

Nyheter

Subaru bjuder nu på ett första smakprov på konceptbilen XV, en ny crossover som driver på alla fyra. Premiär på bilmässan i Shanghai.

Den 19 april slår Shanghai Auto 2011 upp portarna och bilindustrin gör sig redo att presentera de senaste nyheterna. Huvudnumret för Subarus del är designstudien XV Concept.

För att trissa upp förväntningarna släpper den japanska tillverkaren nu en första bild som visar bilens silhuett. Takräcken och breda plastdetaljer runt hjulhusen kan skymtas.

Subaru skriver i ett kortfattat pressmeddelande att XV Concept är en helt ny modell som ska bredda modellprogrammet. Bilen beskrivs som en crossover, lika praktisk som en suv men med köregenskaper som en personbil.

Självklara ingredienser när det gäller Subaru är fyrhjulsdrift och boxermotor. Enligt Subaru ska en produktionsvariant av XV Concept lanseras under våren 2011.

Diskutera: Vad tycker du om Subaru XV Concept?

Taggar: Nyheter, , Subaru, Subaru XV

Kommentarer

#1
2011-04-12 00:15

Att ingen (förrrän nu, då) kommenterat denna notis beror väl helt enkelt på att det ännu inte finns så mycket att kommentera.
Profilen har några Subaru-udda drag i aktern och fronten. Fronten har en ovanligt rundad neddragning påminnande lite om en gammal DKW.
Nä, vi får väl vänta och se vad det blir av det hela.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.