Bild
Nästa artikel
Sommarens vägarbeten i datorn

Sommarens vägarbeten i datorn

Nyheter

Trött på att fastna vid sommarens vägarbeten? Trafikverket lanserar en utbyggd internettjänst om var problem kan uppstå.

Sommarhalvåret innebär högsäsong för Trafikverkets arbeten på vägarna. Vägarbeten finns över hela landet och särskilt Stockholm och Essingeleden där flera vägarbeten kommer att påverka trafiken i hög grad. Dessutom bedrivs ett större antal nybyggnadsprojekt från norr till söder som kommer att påverka framkomligheten.

Trafikverket använder nu Internet för att informera om vad som är på gång. Via hemsidan www.trafikverket.se kan man ta del om vad som är på gång i respektive län. Informationen uppdateras löpande.

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
Raymond K
2011-04-28 21:36

Hur kan man göra vägarbeten i datorn?
Måste inte jobbarna ut på vägarna?
Nu till allvaret. Detta är inget nytt, man har länge kunnat se var vägarbete eller andra typer av hinder i trafiken är någonstans. Kanske inte trafikverket har haft detta men kommunerna har i alla fall kunnat erbjuda detta

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.