Bild
Nästa artikel

Saab eftertraktat - nu finns 27 intressenter

Nyheter

Saab blir allt mer eftertraktat. Nu ska det finnas 27 intressenter - och fler kan tillkomma.

- Det kan tillkomma ytterligare någon. Några är svenska, men de flesta är internationella. En del har kopplingar till bilbranschen. Andra hör till andra sektorer, som finans- och investeringsbolag, säger Gunilla Gustavs, vid Saabs informationsavdelning, till TT.

Det är TT som rapporterar om att det ska finnas hela 27 intresserade köpare av Saab. Dessa 27 intressenter ska enligt Gunilla Gustavs, vid Saabs informationsavdelning, ha skrivit under ett så kallat sekretessavtal.

På plats i Trollhättan
Intresserade köpare är på plats i Trollhättan den här veckan för att få ta del av information om Saabs organisation, affärsplan och fabrik. Sekretessavtalet gör att denna information inte kan lämnas vidare.

Undvek konkurs
För en dryg vecka sedan undvek Saab att gå i konkurs. I stället fortsätter företaget sin rekonstruktion till den 20 maj.  Återstår att se om biltillverkaren finner en köpare innan dess.
Taggar: Nyheter
Saab eftertraktat - nu finns 27 intressenter

Kommentarer

#1
Noppe
2009-04-17 00:57

27 köpare...av hela SAAB Automobil ? Någon måste ha missuppfattat, det är säkert 27 köpare av nya SAAB bilarna denna månad hitills...?

#1
Nisse Hult
2009-04-18 05:32

Wow! :-)
Då har ju SAAB för första gången någonsin,
fler köpare än Volvo! Volvo har ju bara
rapporterat 12 intresserade köpare...
Nä, nu måste jag tvinga ner en halv liter
Skånerost kaffe, så att jag inte somnar!
(Ska ut och köra Toyota...)

#1
Ola
2009-04-18 11:32

Jag säger bara en sak till Noppe och Nisse Hult:
IDIOT!!! Ja det verkar faktiskt som om Gud misslyckades då han skapade människan, ja åtminstone då Han skapade Er båda... Ja, det är tyvärr sant!

#1
Roland
2009-04-18 12:24

Ja, det går att påstå hur många köpare som helst sål länge ingen får syna korten. Spela poker är ju inne men varför i bilspel??

#1
Saabnisse
2009-04-19 22:43

Det är ju upp till var och en att försöka vara så ironisk som man tycker är möjligt, men personligen tycker jag att det är väldigt roligt med så många intressenter.
Saab måste ju ha något i bakfickan som vi inte känner till, eller?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.