Bild
Nästa artikel
Rolls Royce med nytt emblem

Rolls Royce med nytt emblem

Nyheter

För första gången i lyxbiltillverkarens 108-åriga historia byttes emblemet ut, för att fira ett lyckat OS i London.

I går kväll avslutades OS i London under pompa och ståt med en tre timmar lång show som bland annat innehöll framträdanden från stora brittiska artister. Tre av artisterna togs till ceremonin under lite extra lyxiga former då Rolls Royce körde dem i bilar med ett nytt emblem.

Det är första gången på 108 år som Rolls Royce byter ut sitt emblem. Bytet är dock högst tillfälligt för att fira ett lyckat OS. Endast tre bilar av modellen Phantom Series II Drophead Coupé pryds av emblemet.

De specialtillverkade bilarna har även andra OS-relaterade detaljer. Till exempel pryds hjulen av de tre olympiska ledorden Citius, Altius, Fortius, som på svenska betyder snabbare, högre och starkare.

Man får gissa att samlarvärdet på de tre bilarna blir högt, om de överhuvudtaget går att få tag på…

Diskutera: Hur ser du på Rolls Royces tillfälliga emblembyte?

Taggar: Nyheter, , Rolls-Royce
Rolls Royce med nytt emblem
Rolls Royce med nytt emblem

Kommentarer

#1
2012-08-13 16:50

Varje Rolls är ju unik i många detaljer. Emblemet trodde jag dock var det heligaste på¨den bilen, och det var det nog också.
.
Naturligtvis går bilarna att få tag på Kevin ... jag tror näppeligen Rolls Royce tänker ställa dem på lager. Håll dej framme .. och ta stora börsen med ;o)
Nu vete tusan om jag skulle vilja ha en Rolls med den avvikelsen .. fast det beror kanske lite på vilka celebriter som har skjutsats i den.

#2
2012-08-14 14:00

Helgerån!

#3
2012-08-16 01:33

Ja gud så hemskt ;) Rolls Royce har byggt tre bilar med en annan skylt på 4x8 cm eller vad det kan vara :P Lika bra att lägga ner skiten nu, sellouts ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.