Nästa artikel
Renault Twizy – nu med fönster
Nyheter

Renault Twizy – nu med fönster

Publicerad 31 oktober 2012 (uppdaterad 20 november 2012)
Vill du köra Renaults eldrivna stadsbil Twizy och samtidigt skydda dig mot väder och vind? Nu erbjuds bilen med fönster!

 

Inför vintern lanserar Renault en ny fönsterlösning till tvåsitsiga mikrobilen Twizy. Anordningen består av två delar, dels en metallram som monteras på bilens dörrar, dels ett genomskinligt plaststycke som fästs i ramen med dragkedja.

Handtagen till bilens dörrar är placerade på insidan, därför finns en glugg i rutorna. Baktill finns också en andra öppning, en rejäl sådan, det är nödvändigt eftersom Twizy helt och hållet saknar ventilation.

I somras visades Renault Twizy under Almedalsveckan på Gotland för att utvärdera om bilen ska importeras till Sverige.

Diskutera: Vad tycker du om Renault Twizy?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2012-10-31 10:22
mcregor (ej verifierad)

Kanske ingen optimal lösning för oss nordbor men i alla fall ett litet steg på vägen. Det är inte helt otänkbart att denna typ av enkla elfordon kan fungera för många av oss för dagpendling till jobbet men de måste nog vara lite mera anpassade för regn, kyla och snö innan dom kan locka mig. Men ett enkelt eldrivet fordon för vardagstransporter i närheten av hemmet vore inte helt fel - om priset också kan hållas på en rimlig nivå.

#2 • Uppdaterat: 2012-10-31 16:24
volvoman111

Häftigt , här gäller att hitta morske män . Men tror man får ett helt annat perspektiv på livet , när man sitter i kö på Essingeleden .

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.