Bild
Nästa artikel

Pansarbil slopar valpenis

Nyheter

Efter att ha mottagit arga brev från bland annat Greenpeace och Pamela Anderson backar Dartz från sina planer om valpenisklädsel i sin nya pansarbil.

De som sett fram emot att slå sig ner i den valpenisklädda skinnstolen framför den rubin- och diamantdekorerade instrumentpanelen i pansarbilen Prombron kommer att bli besviken.

Nu meddelar nämligen ryska tillverkaren Dartz att man gör avsteg från sin produktionsplan.

Byter material
Efter att ha mottagit arga brev från bland annat Greenpeace, Världsnaturfonden samt skådespelaren och djurrättsaktivisten Pamela Anderson backar Dartz när det gäller materialvalet i stolklädseln.

I ett uttalade skriver Dartz att man vill göra världens lyxigaste bil och därför använder exklusiva och dyra material. Eftersom valpenisskinn är ett av de dyraste materialen som går att få tag på valde man först att använda det.

Men efter protesterna gör Dartz helt om och meddelar att man inte kommer att använda något material från djur över huvud taget.

Den som trodde att bilen skulle bli mindre exklusiv för det tror dock fel.

Avancerad nanoteknik
Istället kommer Dartz att använda konstgjorda material som aldrig tidigare använts i bilar. Med världens mest avancerade nanoteknik vill tillverkaren skapa en interiör av högsta kvalité.

För att göra pudeln komplett passar man även på att skoja till det med en halvtaskigt skriven hälsning till världens valar:

"Our Sea Brothers! We all know that earth are stand on three whales - we will keep You live! We don't Earth fall down to Ocean!"

Lite mer politisk korrekt
Mitt i allt ihop väljer Dartz också att presentera att man kommer att fokusera mer på bilens fönsterglas. Med specialteknik ska man göra glas från konstgjorda glaskristaller med en särskild ytbeläggning av guld.

Tanken är att hindra infraröda och ultravioletta strålar att skina in genom bilens fönster.

Sammanfattningsvis har en ytterst politiskt inkorrekt bil blivit en nypa mer korrekt.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Kennet
2009-11-13 18:53

Med eller utan val. Jag bara undrar, vem fan vill ha något som är tillverkat i forna östblocket, oavsett vad dom lyckas pela ihop.

#1
EH
2009-11-17 12:52

Vem faan vill sitta på en valkuk?

#1
Lasse J
2009-11-17 16:16

Dekadens!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.