Bild
Nästa artikel
Nya Toyota Yaris – första bilderna

Nya Toyota Yaris – första bilderna

Nyheter

De första bilderna på nya generationen Toyota Yaris har nu läckt ut på nätet. Bilen kommer till Sverige i höst.

Senare i år ska andra generationen Yaris fasas ut för att göra plats för en ny. Men redan nu har bilder på den omarbetade småbilen letat sig ut på internet.

Modellen växer på längden och hämtar drag från konceptbilen Yaris HSD som visades på bilsalongen i Genève i början av mars. Tanken är att inrätta bilen i märkets nya formspråk, med skarpare karossveck och uppdaterad front. Inuti noterar vi en helt ny instrumentering.

Än så länge finns ingen officiell information om motoralternativ. Nya Toyota Yaris dyker upp i svenska bilhallar under hösten.

Diskutera: Vad tycker du om nya Toyota Yaris?

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
Kalas
2011-06-16 15:33

Oj,
tänk att Toyota tillslut lyckas få till formspråket. Denna ser betydligt bättre ut än föregångaren. Vi får hoppas att nackstöden också sitter fast denna gång... En snygg bil helt enkelt!

#3
2011-06-16 19:35

Ser ut som en korsning mellan nuvarande Yaris och Clio, och med ett påklistrat flin. (Byter jag min ursnygga Yaris -09 mot denna, så blir det trots utseendet.)

#4
1 Tysken
2011-06-17 09:49

Toyota kommer med en ny Yaris som ser ut som den gamla, det är väl bara närmast sörjande som ser skillnaden....

#5
Allan Hägg
2011-06-18 20:18

Ful men snyggare än den förra.

Dessvärre lär nackskydden lossna även i denna...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.