Bild
Nästa artikel
Nya Mitsubishi Outlander premiärvisas i vår.
Nya Mitsubishi Outlander premiärvisas i vår.
Nya Mitsubishi Outlander premiärvisas i vår.
Nya Mitsubishi Outlander premiärvisas i vår.

Nya Mitsubishi Outlander visas i New York

Nyheter

Nya Outlander är första bilen som ritats efter Mitsubishis nya designspråk. Här är första bilderna samt några nyheter för modellen.

Storsäljaren Mitsubishi Outlander kommer i ny tappning 2016, den nya bilen visas upp på bilsalongen i New York den andra april.

Hur mycket som är nytt förutom designen återstår att se men Mitsubishi lovar förbättringar på minst 100 punkter. Tillverkaren säger bland annat att bilen blivit tystare, fått bättre köregenskaper och funktionellare innerutrymmen.

Läs även: Outlander PHEV som katastrofladdare

Diskutera: Vad borde förbättras i en ny version av Mitsubishi Outlander?

Kommentarer

#1
2015-03-23 16:10

Bättre köregenskaper, med andra ord kommer den mer och mer likna en vanlig personbil är min gissning. Sänkt höjden, hårdare fjädring? Inte lika hög, antagligen lämnar bilen segmentet "SUV" och hamnar istället på "Crossover" segmentet. Sedan är det förstås svårt att dra gränserna mellan SUV och Crossover. I USA är Honda CR-V en Crossover...så..ja vad skall man säga!?

#2
2015-03-23 18:56

Ser ju ut som att den kommer att bli ganska fyrkantig... Nytt designspråk? Verkar ju vara mycket av det gamla...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.