Bild
Nästa artikel
Nya Mitsubishi Outlander – officiell

Nya Mitsubishi Outlander – officiell

Nyheter

Mitsubishi kommer att visa en helt ny version av modellen Outlander under bilsalongen i Genève i början av mars.

Nya Outlander, den tredje generationen av modellen, är en mellanstor crossover som kommer att lanseras i Europa efter sommaren. Den visar ett nytt designspråk och har enligt Mitsubishi stora innerutrymmen och ett bagageutrymme som går att jämföra med en större kombi.

Från början finns valmöjligheten mellan en 2,0-liters bensinmotor och en 2,2-liters diesel, men i början av 2013 kommer modellen också att lanseras som laddhybrid. Räckvidden blir på ett ungefär 50 kilometer på enbart eldrift och 80 mil med kombinerad el- och bensindrift. Koldioxidutsläpp blir mindre än 50 gram/kilometer.

Mitsubishi Outlander kommer att utrustas med ett automatiskt start/stopp-system och ett antal program för miljövänlig körning. Säkerhetsmässigt får den bromsassistans, varningssystem för filbyte och aktiv farthållare.

Diskutera: Vad tycker du om nya Mitsubishi Outlander?

Kommentarer

#1
2012-02-09 13:09

När får vi se en vanlig kombi ifrån detta bilmärke igen?

#2
2012-02-09 20:33

Sicket härke.

#3
2012-02-10 02:48

Ser ut som Pajeros fula lillebror.

#4
Sol och vår
2012-02-10 10:24

Påminner om Duster. Ett rätt gott betyg!

#5
2012-02-10 13:10

Den gamla Outlander är kanske den vackraste av alla SUV-ar, dessutom med rätt pris (ingen snål diesel dock) men den blev ingen succé direkt, Grandis är en av de bästa och finaste MPV men den gick inte hem heller…nu har Mitsubishi lärt sig läxan, en bil måste se slät och tråkig ut för att kunna nå massorna, hur kan man annars förklara att visa märken kränger miljoner av supertråkiga modeller till supertråkiga mäniskor (nöja icke bilintresserade iaf). Hörde rykten att Alfa tillverkar bara 2 modeller nuförtiden, MiTo och Giulietta, GUD VAD HEMSKT, GÅ UT OCH KÖP EN ALFA, RÄDDA ETT STOLT EU MÄRKE, just det de har slutat tillverka modeller som folk vill ha (eller?), suck, snart blir det en Hyundai, BYD och Kia för alla smaker, måste gå och kräkas…gooood bye Brera, GTV, Spider, ska aldrig glömma er, vist var det bättre för när vi fortfarande fanns. Kommer ni ihåg SAAB? Fina bilar var det en gång…

#6
2012-02-10 22:58

Gamla eller nuvarande Outlander är snyggare enligt min smak.

#7
2012-02-11 10:13

Tycker att det är märkligt att inte Grandis sålde bättre,men att märket inte säljer bättre idag anser jag beror helt på att man har valt fel spår.
Det finns ingen kombi i utbudet sedan man plockade bort Galant och Lancer kombi.
Man hakade inte på "miljöbilstänket" i tid vilket man skulle kunna ha gjort.

Är medveten om att ett så stort bilmärke inte kan rätta sig efter vad vi vill ha i lilla Sverige men mig veterligen så går väl Mitsubishi inte lysande någonstans?

Skulle inte för en sekund tveka att återvända till Mitsubishi om de bara hade några praktiska bilar.
För min del: En ny småbil,en kombi i storlek med Galant,en kombi i storlek med V70 och kanske en ersättare till Grandis.

Kanske kan nya Outlander med en vettig spis locka en del kunder men dessa kunder lär inte vara dem samma som spånar efter en rymlig kombi.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.