Bild
Nästa artikel

Ny tidning om klassiska mopeder

Nyheter

Nu kommer tidningen som handlar om mopeder från de gyllene åren – Klassiker Moped. Räkna med ett hejdlöst frossande i drömmoppar, prylar, resor – allt som är mopedkul.

Vi Bilägare har många syskon – och nu kommer ännu ett. Det är OK-förlagets tidning Klassiker som breddar sin utgivning med en helt egen tidning om mopeder. Det passar extra bra just i år då mopeden firar 60 år! Klassiker Moped kommer med fyra nummer per år och speglar mopedens gyllene era, från 1952 fram till 1980-talet.

Mopeden slog igenom explosionsartat på 1950-talet och har sedan dess sin givna plats i svenskarnas hjärtan. De senaste tjugo åren har vurmen kring de klassiska mopederna bara ökat. Många är de svenska män som vill hitta tillbaka till sina febrigaste 15-årsdrömmar.

I Klassiker Moped är det helt okej. Redaktionen är lika smittad. Så räkna med ett hejdlöst frossande i drömmoppar, prylar, resor – allt som är mopedkul. Från påhängare till stukade Zündapp. Även stiliga cyklar och roliga skotrar får vara med!

Chefredaktör är Klassikers Claes Johansson, välkänd i mopedvärlden för sina bästsäljande moppeböcker Tretti Knyck och Moppefeber. Första numret finns i butik från den 27 november, men redan nu kan tidningen förhandsbokas.

Klicka här för att läsa mer om Klassiker Moped.

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
Leif Larsson
2012-11-14 11:39

Trevligt. Blir det något nummer 2 av den.

#2
2012-11-14 11:41

Leif Larsson:
Det kommer att bli fler tidningar. Just nu går det att teckna en prenumeration för fyra nummer. Klicka på länken i artikeln för att läsa mer.

/Fredrik Diits Vikström, Vi Bilägare

#3
2012-11-14 11:45

Låter intressant då man var lite av en moppegalning under tonåren.
Men jag skall först köpa ett lösnummer för att kolla hur tidningen är.

#4
2012-11-15 11:58

Låter mycket roligt. Jag hade först en Puch Florida och sedan en Alabama när jag var tonåring. Det är bara lite drygt 45 år sedan. Min dröm var en Zündap. Japanska moppar fanns inte. Det mest exotiska var Tomos från Jugoslavien.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.