Bild
Nästa artikel

Lyxlimo från öst

Nyheter

Den ukrainska bilindustrin har aldrig gjort sig känd för att var speciellt innovativ, vad vi vet. Men nu tar man i rejält. Eller vad sägs om monstret på bilderna. Lägg speciellt märke till den tvärställda TV:n med fåtöljen som skymtar, liklaledes tvärställd, samt den vackra kandelabern ovanpå TV-skåpet, liksom de väl valda gardinerna. Inget verkar ha lämnats åt slumpen vid bygget. Sex avgaspipor sticker fram, men grymmast är nog i alla fall skyddet mot stenar och vilda djur i fronten. Så´nt imponerar. Inte heller luftintagen i nosen går av för hackor. Studera även den prydligt stoppade välvda plasten ovanför instrumentpanelen.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Mashe
2008-04-11 00:27

Det är nog det absolut fulaste jag sett,! Kolla bara, ja......allt! Herregud dessa designers måste ju ta och använda pennan istället när de ritar bilen!

#1
Benny
2008-04-11 12:25

Ja vad ska man säga! Får till och med de mest vulgära USA-limousiner att verka modest utformade. Urrk! Fasansfullt!!

#1
Olle J
2008-04-18 14:38

Den här skapelsen renodlar begreppet "Smaklöshet" till helt nya höjder. En absolut orgie i knirrande åttiotalskitch, som får det att vattnas i munnen på oss som dräglar efter att bara vara värst. Vågar man gissa att den är utrustad med en V16-motor bestående av två taffligt ihopmonterade gamla V8'or från några utrangerade tyska lyxbilar..?
Vedervärdigt, motbjudande, ultravulgärt.
En så'n vill jag ha!

#1
Arvid
2008-05-01 13:03

Herregud!
Bakljusen ser ut att vara lagade med tejp!! Det här var det fulaste jag någonsin sett. Från alla vinklar. Den där limousinen snor Nissan Micra's plats som världens fulaste bil!

#1
Tommy
2008-05-05 17:44

Haha Denna va för härlig! Är det inte en Audi som stått grund till denna skapelsen? Kolla bara instrumenteringen! Audi 100 eller Audi V8 måste det vara och jag hoppas för den ukrainska bilindustrins (finns det ens någon?) skull att detta är ett hemmabygge!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.