Bild
Nästa artikel
Loeb fortsätter köra rally-VM

Loeb fortsätter köra rally-VM

Nyheter

Sebastien Loeb slutar inte efter årets rallymästerskap. Den sjufaldiga världsmästaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med Citroën.

Lagom till tyska VM-rallyt som avgörs under helgen klipper Sebastien Loeb av alla spekulationer om vad han själv ska göra efter säsongens slut. Han fortsätter helt enkelt att köra i rally-VM, ett nytt tvåårskontrakt med Citroën är redan påskrivet.

Av de alternativ som diskuterats, avsluta karriären eller hoppa på Volkswagens nya satsning blir alltså intet. Loeb förblir Citroën trogen, det märke han representerat sedan 2001.

I en intervju säger Loeb att han upplever att han ”fortfarande har speed för att hänga med och att de nya VM-reglerna och med fler märken gör säsongerna 2012-2013 mycket intressanta.”

Svenskan Rallyt är att gratulera, historiens främste genom tiderna kommer också de närmaste två åren att attackera de vinterfrusna vägarna i Värmland – och i Norge.

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
2011-08-18 13:38

Underbart att få möjlighet att även i fortsättningen kunna se den suveränaste rallyförarae vi hittills sett
Tom

#2
2011-08-21 00:49

Rätt oförarglig den där Loeb.
Verkar dessutom rätt obekymrad och lättsam.

Men skaplig skarp när det gäller.

Förmodligen 10 innan han slutar om han vill och har lust.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.