Bild
Nästa artikel
Hyundai Tucson får spännande design och hybridteknik

Hyundai Tucson får spännande design och hybridteknik

Nyheter

Den nya generationen av Hyundais kompaktsuv får ett minst sagt annorlunda designspråk.

Hyundai ska inom kort presentera en ny generation av kompaktsuven Tucson, en viktig modell i ett segment som bara fortsätter växa och där några av de främsta konkurrenterna heter Nissan Qashqai och Toyota RAV4.

I väntan på den officiella premiären har Hyundai Tucson visat upp sig i förväg, och bilderna bekräftar att märket tänker ge sig in på ett helt nytt designspår.

Hyundai Tucson får en helt annorlunda front där strålkastarna och grillen är utformade på samma sätt, bestående av små svarta ”block”. Även baktill är designen annorlunda: märkesemblemet har flyttat upp på bakrutan och under det löper en lång LED-slinga längs med hela bilens bredd.

Förutom den annorlunda designen bjuder Hyundai Tucson på flera tekniknyheter och en betydligt modernare interiör med ”flytande” skärm till infotainmentsystemet och digitala instrument. Modellen kommer med mildhybridteknik och förmodligen också som laddhybrid.

Officiell premiär för nya Hyundai Tucson blir senare i september.

Hyundai Tucson får spännande design och hybridteknik
Hyundai Tucson får spännande design och hybridteknik

Kommentarer

#1
2020-09-04 22:48

Lagstiftningen är ganska underlig när det är dryga böter för snack i mobilen, men det går bra att knappa på infotainmentsystemet utan påföljd!!

#2
2020-09-05 22:51

Konstigt att Huyndai kommer med mildhybrid medan Kia Niro slutar med sin enligt säljarna. Ändå samma koncern.

#3
2020-09-06 18:27

Tuscon finns ju redan med mildhybrid, förövrigt i stort sett verkningslös så som alla andra mildhybrider

#4
2020-09-07 11:22

Kommer förhoppningsvis med deras fina snåla 1,6 diesel.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.