Bild
Nästa artikel
Honda CR-V - nu som hybrid

Honda CR-V - nu som hybrid

Nyheter

Femte generationen av Hondas SUV skryter med premiär för hybridmotor och plats för sju.

Uppdateringen av Hondas populära SUV har vi tidigare sett i amerikanskt utförande, på mässan i Geneva Geneve(!) får vi se premären av den europeiska produktionsmodellen. Utseendemässigt är mycket sig likt, med små lyft och finjusteringar, det är istället under skalet vi hittar nyheterna.

Det nya hybridalternativet består av en bensinmotor och två elmotorer, detta utförande börjar dock levereras först i början av 2019. I höst kommer första leveranserna för CR-V med 1.5-liters bensinmotor ske. Båda utföranden har framhjulsdrift som standard men fyrhjulsdrift som tillval.

Honda CR-V - nu som hybrid
Honda CR-V - nu som hybrid

På tal om tillval kommer CR-V nu finnas tillgänglig med en extra, tredje stolsrad som innebär att man totalt kan färdas sju personer i bilen. Honda säger att man överlag förbättrat de inre proportionerna och tack vare bland annat en längre hjulbas har lastmöjligheterna förbättrats. 

Diskutera: Är du lockad av en Honda CR-V i hybridutförande? 

Taggar: Nyheter, Honda CR-V

Kommentarer

#1
2018-03-06 13:33

Geneva? *fniss*
Ingen hybrid som inte går att ladda, tack!

#2
2018-03-06 13:38

Haha ja Geneva var riktigt roligt.

Men till frågan. Ja en 4wd hybrid, tänker jag nog provköra när den kommer 2019. Förutsatt att resten av bilen tilltalar. Ska kika när den kommer ut i bilhallarna.

#3
2018-03-06 15:13

Alla som vill minska utsläppen på någotvis är väl intresserade av hybrider av något slag. Hybrider är bra och kommer att sälja ännu bättre framöver.

#4
2018-03-06 15:49

Låter intressant, har alltid haft lite extra känslor när Honda kommer på tapeten, speciellt gillar jag deras motorer och manuella växellådor (som smör).

#5
2018-03-08 16:31

Även jag gillar Honda sen gammalt, men varför har de slutat att bygga aptitliga bilar?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.