Bild
Nästa artikel

Följ premiären av Polestar 2

Nyheter

Den drivs helt av el och är släkting med Volvo. Det här är vad vi vet om Polestar 2 hittills.

Klockan 13.00 startar livesändningen från Göteborg. Premiären sker online, utan influgna gäster och Polestar menar att det är för minska miljöpåverkan.

Det vi vet om Polestar 2 är att den kommer att gå helt på el och tillverkas i större volymer än laddhybriden Polestar 1 som redan presenterats. I en intervju med Autocar har Polestar-chefen Jonathan Goodman tidigare avslöjat att Polestar 2 kommer att få en räckvidd på runt 56 mil och utseendemässigt likna Volvos koncept 40.2. Prislappen borde enligt Goodman hamna på mellan 350.000-600.000 kronor.

Polestar 2 åker efter premiären till Genève för att delta i bilsalongen där i början av mars. 

Diskutera: Ser du fram emot lanseringen av Polestar 2?

 

Taggar: Nyheter, Polestar 2

Kommentarer

#1
2019-02-27 10:03

Polestar känns inte helt ärliga. Först arrangera en digital pressvisning för att (som de säger) minimera transporter och spara på miljön. Sedan ändå vara med i Genève dit det kommer transporteras mängder av media och andra via flyg för att vara med på mässan.

#2
2019-02-27 10:31

Mattse: Ja fast om de går halvvägs är väl ändå betydligt bättre än att inte gå alls mot det hållet, eller?!

Tycker bakänden ser otroligt intressant ut, ska inte säga snygg än, men intressant....

#3
2019-02-27 10:35

Mattse, det mänskliga mötet behövs även i framtiden, såväl affärsmässigt som socialt. Här har dom ju i alla fall avstått från att frakta bilen till Mallorca för att locka till sig all världens biljournalister.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.