Nästa artikel
Fler bilder på nya Opel Frontera som elbil
Nyheter

Fler bilder på nya Opel Frontera som elbil

Publicerad 2024-04-09 08:54 (uppdaterad 2024-04-09 09:01)
Opel har visat mer av den nya elbilsmodellen Frontera. Den kommer även som mildhybrid.

Modellnamnet Opel Frontera som inte använts på länge gör nu comeback. Den kommer med både eldrift och som mildhybrid med 48-voltsteknik.

Opel Frontera verkar enligt Auto Express dela teknik med koncernsyskonet Citroën C3 Aircross och nya budgetelbilen ë-C3. Den eldrivna versionen av Opel Frontera väntas bli en av de mer prisvärda elbilarna på marknaden.

Stolarna har klädsel som tillverkats av återvunnet material. De har också en särskild finess som minskar trycket på svanskotan för att öka komforten på längre resor.

På insidan bjuder modellen på digitala instrument och en bred pekskärm för infotainmentsystemet, men klimatanläggningen ser ut att styras med fysiska knappar nedanför skärmen. Det finns också möjlighet att använda mobilskärmen som bilens infotainmentsystem. Det kräver att föraren använder Opels app, men då kan även rattknapparna styra infotainmentsystemet på mobilskärmen.

Några uppgifter om batteri, räckvidd, snabbladdning eller pris finns ännu inte. Det är heller inte klart när modellen ska börja säljas.

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (67)

  • 2024-04-13 22:42 Men oj, blev det blev det en…
  • 2024-04-13 22:21 Mr Snoid, du hävdar att det…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.