Bild
Nästa artikel

F1-datorn gick till Dalarna

Nyheter

Vilket gensvar. En bra bit över 3 000 läsare och besökare på vår hemsida ville vinna den exklusiva datorn med team BMW-Saubers färger.

Trots att vi varit mycket noggranna med att poängtera att datorn inte har svenskt tangentbord ville så många så gärna ha den. Och frågorna var ju inte alltför för svåra.

För att vinna datorn var man tvungen att veta att Formel 1-bilar enligt 2008 års tävlingsreglemente är utrustade med V8:or  maximalt 2 400 kubikcentimeters motorvolym. Andra motorvarianter är inte tillåtna.

Den andra frågan kanske var lättare, det är Nick Heidfeld som kör för team BMW-Sauber tillsammans med Robert Kubica. Och vinnaren är...Bernt Hansson,Hemskogsvägen 4, 79535 Rättvik.

Grattis säger vi till Bernt och inviterar alla läsare till vår nya tävling där vi lottar ut två värstingljus till bilen, värda drygt 6 000 kr.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.