Bild
Nästa artikel

Direktrapport: Citroën på bilsalongen i Paris 2014

Nyheter

Vi Bilägare rapporterar direkt från bilsalongen i Paris 2014. Tommy Wahlström pratar med informationschef Lena Rönnelius Ericson om Citroën och DS framtidsplaner.

PSA-koncernen vill nu att DS ska vara ett mer fristående märke än tidigare. För att markera detta tydligt och visa sin premiumkompetens visar de konceptet Divine DS, en kristallklädd skapelse som sticker ut, och lufthybridskoncepetet C4 Cactus Airflow.

Du kan följa vår rappotering från Paris bilsalong 2014 på vår webb men även på socialmedier.  Senaste nytt hittar du på vår Twitter, Instagram och Facebook.

Diskutera: Vad tycker du om Divine DS och Cactus Airflow?

Kommentarer

#1
2014-10-07 16:39

Informationschef Lena Rönnelius Ericson????? Jag som hela tiden har trott att Raphael är en karl???
(skrivet med glimten i ögat) ;-)

#2
2014-10-09 12:38

Såg på tv från mässan igår, de berättade stolt att denna utställningsbil hade laserljus, wow det finns ju redan i produktion hos andra märken, inredningen såg mest ut som ett skämt med ditsatta kristaller och något som mest liknade 80-talats vinyl, nja de får nog komma tillbaks med något mer seriöst :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.