Bild
Nästa artikel

Cube - i verkligheten

Nyheter

Nissan Cube har alla förutsättningar att bli en ny "anti-bil". Den saknar all lyx och flärd och det snällaste man kan säga om den är att den inte är vacker. Men den har något som tilltalar väldigt många människor, så många att Nissan med allra största sannolikhet kommer att introducera bilen på andra marknader än den japanska.

Vad annars kan man tro, eftersom den bil som är på bilderna är registrerad i Portugal? Nissan ska under maj månad ha ett jättejippo i och omkring huvudstaden Lissabon där man ska visa upp vad man tillverkar för media från hela världen. En av attraktionerna blir utan tvekan Cube, trots att de som besöker evenemanget även ska köra värstingen GT3 på Estorilbanan.

Om Cube kan sägas att det enkelheten har prioriterats invändigt, men att den trots det ska ha den säkerhetsnivå som krävs för en modern bil idag. Vill man kan man åka upp till sju personer i bilen på tre stolsrader. Motorn sägs vara en 1,5 liters bensinmotor på 107 hk.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
PREVIA
2008-04-30 18:51

Verkar snarlik en Toyota!http://www.tonystoys.net/media/images/cars/93901-ToyotaBB-White-Front.jpg

#1
saabnisse
2008-05-01 20:00

den här bilen fanns ju för fem år sedan i Japan. Toyotas kopia kom väl betydligt senare.
Nu har ju Cube presenterats i hybridutförande också.

#1
PREVIA
2008-05-05 23:24

Toyotas kopia var väl även den tidigt ute!
http://www.cars-directory.net/gallery/toyota/bb/2000/toyota_bb_1273902_p.html

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.