Bild
Nästa artikel
Brittisk lyx för Mellanöstern

Brittisk lyx för Mellanöstern

Nyheter

I ett försök att charma de mest förmögna bilköparna i Mellanöstern lanserar Rolls-Royce en specialvariant av modellen Ghost.

Den brittiska lyxbilstillverkaren har tagit fram ett mindre antal bilar som inspirerats av den arabiska sagosamlingen "Tusen och en natt" och ska säljas i Mellanöstern under namnet "One Thousand and One Nights Collection".

Bilarna är lackade i två toner och på sidorna pryder olika dekorationer och ett stycke arabisk text som formulerar orden "Tusen och en natt". Perfekt för den som inte tycker att Rolls-Royce Ghost är tillräckligt speciell.

Under huven återfinns en V12-motor på 570 hk som slungar i väg det 2,4 ton tunga ekipaget till 100 km/tim på 4,8 sekunder. Bilen erbjuds också med förlängt axelavstånd, för den som vill sträcka ut benen lite extra i baksätet.

Diskutera: Vad tycker du om Rolls-Royce Ghost?

Kommentarer

#1
2012-11-14 15:44

En sådan gräslig färgkombination. Blev ju lika ful som Maybach.

#2
2012-11-14 15:52

Att man kan göra en sån lyxig, överdådig inredning och sedan klä i ett så banalt yttre. Det där 70-tals bruna är lika fult nu som det var då.

#3
2012-11-14 22:26

Jo, men det är kanske den färg som de här snubbarna vill ha.
Jag tror de har helt andra åsikter om färger än vi och det har säkert marknadskillarna inom RR tagit reda på.
Sedan att vi här i Sverige tycker att det ser ut som restprodukter av Doggy är ju en annan sak.

#4
2012-11-15 22:30

ÅÅååå så snygg bil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.