Bild
Nästa artikel
BMW 4-serie Cabriolet – läckta bilder

BMW 4-serie Cabriolet – läckta bilder

Nyheter

Så här ser den ut, nya BMW 4-serie Cabriolet. Bilder som läckt ut på nätet avslöjar den bayerska tillverkarens nya plåtcab i förtid.

En katalog med tillbehör till BMW 4-serie Cabriolet har letat sig ut på nätet och är därmed först att avslöja den nya modellen, som än så länge inte presenterats officiellt.

Som väntat är cabben snarlik kupévarianten av 4-serien som lanserades tidigare i år. Skillnaden är förstås att 4-serie Cabriolet försetts med ett fällbart plåttak.

Precis som kupén är cabrioleten baserad på 3-serien. BMW har nämligen beslutat att varianterna med två dörrar i fortsättningen ska tillhöra en egen modellserie.

Fler detaljer kring BMW 4-serie Cabriolet väntas i samband med bilens officiella premiär som äger rum på bilsalongen i Los Angeles i mitten av november.

Diskutera: Vad tycker du om BMW 4-serie Cabriolet?

Taggar: Nyheter, , BMW 4-serie

Kommentarer

#2
2013-10-10 21:46

Inget fan av 4-seriens front eller fula gälar på framskärmarna, och cabben är tyvärr inte vackare... För min de får de gärna behålla skiten. Har inte mycket till övers för BMW för tillfället :P

328i - tvivlar starkt på att cabtaket har fästen för takräcken. Tänk dig vilka snygga försäkringsärenden det skulle bli ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.