Nästa artikel
BMW 4-serie Cabriolet – läckta bilder
Nyheter

BMW 4-serie Cabriolet – läckta bilder

Publicerad 9 oktober 2013 (uppdaterad 9 oktober 2013)
Så här ser den ut, nya BMW 4-serie Cabriolet. Bilder som läckt ut på nätet avslöjar den bayerska tillverkarens nya plåtcab i förtid.

En katalog med tillbehör till BMW 4-serie Cabriolet har letat sig ut på nätet och är därmed först att avslöja den nya modellen, som än så länge inte presenterats officiellt.

Som väntat är cabben snarlik kupévarianten av 4-serien som lanserades tidigare i år. Skillnaden är förstås att 4-serie Cabriolet försetts med ett fällbart plåttak.

Precis som kupén är cabrioleten baserad på 3-serien. BMW har nämligen beslutat att varianterna med två dörrar i fortsättningen ska tillhöra en egen modellserie.

Fler detaljer kring BMW 4-serie Cabriolet väntas i samband med bilens officiella premiär som äger rum på bilsalongen i Los Angeles i mitten av november.

Diskutera: Vad tycker du om BMW 4-serie Cabriolet?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-10-10 21:46
Roger Skagerström

Inget fan av 4-seriens front eller fula gälar på framskärmarna, och cabben är tyvärr inte vackare... För min de får de gärna behålla skiten. Har inte mycket till övers för BMW för tillfället :P

328i - tvivlar starkt på att cabtaket har fästen för takräcken. Tänk dig vilka snygga försäkringsärenden det skulle bli ;)

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.