Bild
Nästa artikel

Ännu en ful kopia

Nyheter

Kinesiska "biltillverkare" upphör inte att förvåna omvärlden. Senast i raden av oblyga, fula, kopior av originalen är Lifan 320 som nog aldrig kommer att visas utanför det väldiga Kinas gränser.

Lifan 320 har klart och tydligt kopierats från den nyligen introducerade Mini Clubman. Men kopian är ju så ful att det skulle vara omöjligt att få köpare i den västliga världen.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Peter i Sydney
2008-02-11 12:17

Det är lätt att garva åt de fula kopiorna men det var väl så bl.a. Toyota startade en gång i tiden. Jag har för mig att jag läste någonstans att den första Toyotan före kriget var en kopia på dåtidens Opel Kadett. Och jag tror att kineserna kommer att lära sig fort precis som de koreanska tillverkarna har gjort. Dessutom om kvaliteten är god och priset är rätt så spelar det ingen roll om bilen är ful. Jag tror att skrattet kommer att fastna i halsen ganska snabbt!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.