Bild
Nästa artikel
Alla bilar till salu

Alla bilar till salu

Nyheter

En ny sajt vill hjälpa konsumenterna att hitta rätt bil i djungeln av nätannonser. AllCars4Sale.com är tänkt som ett Pricerunner för bilköpare.

AllCars4Sale.com kallas projektet, en sökmotor på nätet som är designad för att hjälpa bilköparna att hitta sin drömbil bland det otaliga antalet annonser som finns ute i cyberrymden.

Sökmotorn är inspirerad av Pricerunner och är till för att samla ihop intressanta annonser för den bilköpsugne, så att denne inte behöver besöka alla bilförsäljningssajter i jakten på önskvärd modell.

AllCars4Sale.com kommer dock inte att konkurrera med de befintliga försäljningssajter, utan länkar vidare bilköparen till dem.

Databasen uppdateras kontinuerligt mot annonserna som finns på större köpsajter, till exempel Blocket. Men även utländska annonser, exempelvis tyska, går att finna för den importintresserade.

För närvarande indexerar AllCars4Sale.com drygt två miljoner annonser, målet är att nå upp i fem miljoner innan årets slut.

Diskutera: Vad tror du om AllCars4Sale.com?

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
2011-08-10 20:42

Jättebra att kunna utvida marknaden för att söka efter bilar men om jag förstår det rätt måste du registrera dig som medlem för att kunna söka. Här har du en sida som vem som helst kan söka i och som innehåller 1,4 miljoner fordon. Med priser omräknade och klart till svenska kronor.

#2
2011-08-10 20:43

Adressen är självklart www.mobile24.se

#3
2011-08-23 22:49

vad jag vet så behöver du inte registrera dig som medlem för att kunna söka på allcars4sale.com
Dock tycker jag att använda mobile24.se är lika lönt som att gå in svensk fastighetsförmedlig hemsida istället för att använda hemnet.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.