Bild
Nästa artikel
7-sitsigt suvkoncept från SsangYong
7-sitsigt suvkoncept från SsangYong
7-sitsigt suvkoncept från SsangYong
7-sitsigt suvkoncept från SsangYong

7-sitsigt suvkoncept från SsangYong

Nyheter

Koreanska biltillverkarens senaste framtidsvision är inspirerad av första generationen Korando från 1990-talet.

Den svåruttalade förkortningen XAVL står för ”eXciting Authentic Vehicle Long SUV” och enligt SsangYong ska det utseendemässigt vara en maskulin suv som blandar in praktikaliteten från en flexbil. Biltillverkaren har släppt några skisser, det verkliga fordonet visar de upp på årets bilsalong i Genève om några veckor.
 
Diskutera: Vad tycker du om SsangYong XAVL Concept?
 
Taggar: Nyheter, SsangYong

Kommentarer

#1
2017-02-20 10:15

Ingenting att satsa pengar på ett märke som kommer och försvinner med jämna mellanrum bara problem med service och generalagentur garantier reservdelar.

#2
2017-02-20 17:04

Det är ett 60-årigt bilmärke som funnits med nuvarande organisation ca 10 år i Europa. De har i Sverige samma importör som några engelska märken, och som även representerar Hyundai i Danmark. De säljs och servas på ett tjugotal platser runt om i vårt avlånga land, och bor man i närheten så kan dessa bilar nog ges en chans? Fem års nybilsgaranti tex? Har aldrig provat nån själv, men bilderna ser ju lovande ut i mitt tycke.

#3
2017-02-20 22:53

Tivoli har fått kritik för slappt chassi och dåligt uppträdande i undanmanöverprov. Som Hyundai och Kia var för 20 år sedan. SsangYong behöver bli billigare för att konsumenterna ska bortse från bristerna.

#4
2017-02-22 11:47

Den här såg ju riktigt snitsig ut! Inte alls så konstig för konstighetens skull som det känns att de varit innan.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.