Bild
Nästa artikel

Webb-TV: Snabb och snål men stötig

Webb-tv

BMW 218D Active Tourer har en motor med riv i men chassit har sina brister.

Kommentarer

#1
2014-09-24 12:13

Jag tror knappast att minibussarnas premiumval och marknadsledare (i Europa) - Picasso - kommer att känna sig hotad av denna BMW. Missen med A-stolparna är ju oförlåtligt, här är ju Picasson mycket smartare genom att ha tunnare A-stolpar och istället kraftigt förstärkta B-stolpar - detta ger bättre sikt med hög säkerhet.

#2
2014-09-24 12:48

Kul att läsa lite tester om bilar på BMW's nya framhjulsdrivna plattform, speciellt eftersom nya Mini Clubman (släpps nästa år) ska bygga på samma plattform.
Rörande storlek på A-stolpar så finns det säkerligen en anledning till att BMW valde den design dom gjorde och att Citroën kör sitt race.
I länder där det finns älgar kanske man föredrar en tjockare A-stolpe, vad vet jag. Framtida krocktest kanske kommer visa på varför BMW gjorde som dom gjorde, den som lever får se.

#3
2014-09-24 14:31

Jag tycker faktiskt att designen inte är alltför vacker vilket trots bästa motorn i klassen ändå gör att den kommer att bli ovanlig på våra vägar. Tyvärr!

#4
2014-09-24 17:21

Hur skulle förstärkta B-stolpar kunna kompensera för klena A-stolpar?
Nog är det stolpe ut för det inlägget (men märkesfanatiker ser inte klart).

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.