Bild
Nästa artikel

Skoda Citigo: Plus och minus

Webb-TV

Skoda Citigo fungerar bra både i stan och på landsväg – men förarstolen håller inte måttet. Vi pekar ut plus och minus.

 

Läs testet av Skoda Citigo i Vi Bilägare nummer 18/2012, där ställs bilen mot konkurrenterna Toyota Aygo och Kia Picanto. Tidningen utkommer i butik den 20 december, men prenumeranter får den redan under vecka 50.

Klicka på videofönstret ovan för att se en film från testet.

Diskutera: Vad tycker du om Skoda Citigo?

Taggar: Webb-tv, , Skoda Citigo

Kommentarer

#1
2012-12-17 19:53

Bästa? Blivit mutad eller? Förarstolen är bland det viktigaste på hela bilen.

#2
2012-12-17 21:01

Skoda Citigo är en bra bil tycker jag (eftersom jag äger en:-)
Det som gjorde att jag valde den framför de i testet är att den har två saker som de andra två saknar och som är jätteviktiga för mig ; farthållare och yttertempmätare. Oavsett om man kör utanför eller innanför "tullarna" så är farthållare en viktig sak för att kunna hålla hastigheten. I min stad är det för det mesta 40 km / tim och utan farthållare är det lätta att det kan bli dyrt.
Inga problem att köra lite längre, kör i.o.f.s. inte mycket längre än 20 mil någon gång. VW Up! hade inte de finesser jag önskade i "lösvikt" utan fanns bara i paket som då hade blivit dyrare för mig samtidigt som jag hade fått finesser som jag inte önskade.
mvh
Lars i Halmstad

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.