Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare Begspecial 2018

Vi Bilägare Begspecial 2018

Guide till det perfekta bilköpet

Ska du köpa begagnad bil? Ta hjälp av vår begspecial. Den innehåller allt du behöver veta för att göra ett så bra köp som möjligt.

Vi Bilägares Begspecial 2018 innehåller hela 114 köpguider där styrkor och svagheter hos varje bilmodell listas. Här ingår Vi Bilägares unika rostregister, där vi sätter betyg på hur väl bilen är konstruerad för att stå emot korrosion.

Tidningen innehåller också en lista med över 25.000 prisuppgifter på begagnade bilar. Dessutom får du vägledning i hur du gör det bästa begagnatköpet i en guide med handfasta tips och råd.


I den 268 sidor tjocka tidningen skriver vi även om de bilar vi haft under en längre tid i långteststallet. Allt för att du ska kunna göra ett så bra bilval som möjligt!
 
Här kan du köpa Vi Bilägares Begspecial 2018:

Vi Bilägare Begspecial #2

Beställ tidningen: Vi Bilägare Begspecial #2. Vi har tidningar om motor. Välkommen till Pressbyrån.se, Sveriges största tidningsbutik på nätet.

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.