Bild
Nästa artikel
Testspecial 2017

Testspecial 2017

Testspecial

Alla biltester från ett helt år samlade i en tidning. Finns att köpa nu!

Köp tidningen här!

OVÄRDERLIG FAKTA
Vi Bilägares specialtidning Testspecial samlar alla tester från det gångna året. Våra tester är marknadens mest omfattande och en källa till ovärderlig information för dig som står i begrepp att köpa ny bil. Ingen annanstans hittar du lika djuplodande analyser av de vanligaste bilarna på den svenska marknaden. Dessutom bjuder vi på en genomgång av årets långtestbilar!
UNIKA BETYG!
Vi Bilägares rostbetyg är helt unika, vilket även gäller våra analyser av ljusutrustning och barnsäkerhet, alla stående inslag i våra tester. I Vi Bilägare Testspecial redovisar vi verklig milkostnad för hela 56 bilmodeller, något som räddar dig från att göra ett dyrt felköp!
 
I Vi Bilägares testspecial har vi samlat alla de tester vi gjorde under 2017. Totalt är det 56 modeller som grundligt har utvärderats av det kunniga testlaget på Vi Bilägare, Sveriges största biltidning.

För 99 kronor får du en 196 sidor fullmatad tidning med nya bilmodeller. Du får dessutom veta hur det gick i 2017 års långtestverksamhet.
Taggar: Testspecial

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.