Bild
Nästa artikel
Testspecial 2015

Testspecial 2015

Testspecial

Alla Vi Bilägares tester från 2015 samlade på ett ställe.

Vi Bilägare Testspecial 2015

Vi Bilägares Testspecial 2015 Funderar du på att köpa bil? Eller är du bara allmänt bilintresserad? Testspecial innehåller alla Vi Bilägares biltester från 2015 i en tidning! Vi har granskat elbilar, familjebussar, suvar, småbilar och tjänstebilsfavoriter. Totalt är det 54 modeller som grundligt har utvärderats av det kunniga testlaget på Vi Bilägare, Sveriges största biltidning. För 99 kronor får du reda på allt du vill veta, inklusive resultatet av tidningens unika ljustest, barnsäkerhetsgranskning och rostskyddsbetyg. Du får extraläsning i form av en inblick bakom kulisserna om hur testverksamheten går till på Vi Bilägare, samt en redovisning av 2015 års långtestverksamhet.
Testspecial 2015

Kommentarer

#1
2016-03-16 18:58

Vad är ViB:s och andra biltidningars subjektiva biltester egentligen värda för gemene man? Det tycker jag man kan diskutera. Ren fakta kan man inhämta på t.ex. Byt Bil:s nybilsfakta eller annan faktasamling. I övrigt får man ta reda på fakta om reservdelspriser och andra relevanta uppgifter. Sen gäller bara att provköra. Vad en viss motorjournalist tycker är knappast av större värde. Jag har haft många nya eller nyare bilar och sällan är mina uppfattningar om fordonen i fas med t.ex. ViB:s tester.

#2
2016-03-17 08:28

Köper alltid den tidningen testspecial, men sällan den vanliga vi bilägare. Tycker att det finns mycket kunskap man kan ha nytta av som tex ljustester och rostskyddet och mycket som man inte håller med om. Sen får man prova och göra egna utvärderingar på den bilen man tänker köpa.

#3
2016-03-21 14:08

Håller med Paddan i det här fallet. Det gör att man kan få en bättre uppfattning om vilka bilar som är värda att kika närmre på. Sen är det dags att känna och klämma på dom utvalda innan beslut och köp.

#4
2016-12-29 17:21

Självklart är det testarnas uppfattning som kommer fram när testerna redovisas. Hur skulle något annat vara möjligt? Som motorjournalist så får man också tillfälle att provköra massor av bilar jämfört med vad en genomsnittlig bilägare får och det ger mer referenser. Hårda fakta som mått, vikt, bränsleförbrukning osv. är ju att betrakta som objektiva.
Jämför ViB:s tester med de flesta (alla) andra svenska biltidningar så får man väl säga att inga är så noggranna och påkostade som ViB:s. Sen har vi våra egna preferenser förstås för att inte tala om de bilköp man gjort som varit rena impulsköp

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.