Bild
Nästa artikel
Guide till det perfekta begbilsköpet

Guide till det perfekta begbilsköpet

Begspecial 2017

Funderar du på att köpa begagnad bil? Med vår Begspecial får du all information du behöver för att hitta bilen som passar just dig.

Köp Vi Bilägares Begspecial 2017

228 fullmatade sidor med köpguider som hjälper dig att välja rätt bil. Tydliga exempel på fel och brister, men också styrkor!
Vi Bilägares Begspecial 2017 innehåller 96 köpguider där styrkor och svagheter hos varje bilmodell listas. Här ingår Vi Bilägares unika rostregister, där vi sätter betyg på hur väl bilen är konstruerad för att stå emot korrosion.

Begspecial innehåller också lista med över 25.000 prisuppgifter. Dessutom får du vägledning i hur du gör det bästa begagnatköpet i en guide med handfasta tips och råd.

I den 228 sidor tjocka tidningen skriver vi även om de bilar vi haft under en längre tid i långteststallet. Allt för att du ska kunna göra ett så bra bilval som möjligt!
 
Taggar: Tidningen

Kommentarer

#1
2017-08-15 08:30

"all information du behöver för att hitta bilen som passar just dig."
Det är ju rätt stora ord, tyvärr stämmer det endast om man blundar för en mängd informationer som det är populärt att tro att man inte behöver veta något om.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.