Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 17/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 17/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: BMW X3, Hyundai i30 Kombi, Jaguar XF Sportbrake. Test: Suvbatalj mellan Mazda CX-5, Nissan X-Trail och Renault Koleos. Bilval: Redaktionens favoriter. Långtest: Läsarnas synpunkter. Bilmanualer: 25 instruktionsböcker granskade. Resa: Lissabon, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 28 november – innehåller bland annat:

- Provkört Hyundai i30 kommer nu i kombiversion. Vi har provkört den, samt senaste generationen av BMW X3 och Jaguars nya kombi XF Sportbrake.

- Test Rundare former, lägre vikt, enklare fyrhjulsdrivnig. Biltypen suv har förändrats rejält de senaste fem-tio åren. Vi testar Mazda CX-5 mot syskonbilarna Nissan X-Trail och Renault Koleos.  

- Bilmanualer Hur byter jag däck eller fyller på olja? Vad betyder varningslamporna? Vågar jag köra vidare? Instruktionsboken ska vara en räddare i nöden för den som har hamnat i svårigheter. Så är inte alltid fallet. Vi har granskat bilmanualer från 25 olika märken.

- Bilval Vi Bilägares motorjournalister kör, utvärderar och skriver om bilar nästan 24 timmar om dygnet. Men hur resonerar de när de själva ska välja bil? De fick i uppdrag att välja fyra favoriter ur varierande prisklasser. 

- Konsument Elvir Hodzic äger en väderkänslig Kia Sportage. Vid kallstart i fuktigt vinterväder rycker bilen fram och får ibland motorstopp. Verkstaden har försökt med flera åtgärder men inte hittat någon lösning.

- Långtest Vi bad läsarna om hjälp för att få ännu bättre koll på våra långtestbilar. Resultatet blev mängder av intressanta synpunkter från ägare av samma modeller som finns i årets långteststall.

- Resa Vi reser till Lissabon.

- Begrapport Toyota Yaris.

- Köpguide Småbilar

- I backspegeln Statens hemliga personbil.

Plus mycket mer!

 
Här kan du hitta Vi Bilägare

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare

Vi Bilägare

Beställ tidningen: Vi Bilägare. Välkommen till Pressbyrån.se, Sveriges största tidningsbutik på nätet.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.