Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 17/2015 - nytt nummer

Aktuellt nummer

Bilnytt: Vi har sammanställt de stora nyheterna i bilhallen 2016. Konsument: Fortsatt verkstadsfusk. Provkört: Kia Optima, Toyota Prius, Mercedes C 350 e, Mercedes C-Coupé. Test: batalj i golfklassen mellan Opel Astra, Ford Focus – och såklart VW Golf.

Vi Bilägare 17/2015 - nytt nummer
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 1 december – innehåller bland annat:

- Test Är det dags för tronskifte i golfklassen? Opel Astra har med sin nya version siktet inställt på en hård kamp. Vi testar den mot Ford Focus och Volkswagen Golf.

- Reportage I Franska Grenoble kan man hyra mikrobil på busskortet.

- Provkörning Vi har provkört nästa generation av hybriden Toyota Prius som den här gången även fokuserar på körglädje. Kan nya Kia Optima, en modell som tidigare haft blygsamma försäljningssiffror i Sverige bli något som faller svenskarna i smaken? Dessutom: Mercedes C-klass som laddhybrid och C 250 d i coupéversion.

- Konsument Fortsatt tvist om bränslefilter, där bränsle- och bilbranschen skyller på varandra. Dessutom: Bilägare fast mellan två trätande verkstäder.

- Begrapport Kia Venga.

- Köpguide Bilar med bekväma insteg.

- Resa Vi åker till Åbo och dess grannstäder. Och så besöker vi Saab-museet som fyller 40 år.

- Garaget Vi tipsar om de bästa julklapparna, nämligen verktyg och maskiner.

Plus mycket mer!

Köp tidningen i butik eller få den hemskickad via Tidningstorget.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.