Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 16/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 16/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Seat Arona, Opel Insignia Country Tourer, VW Tiguan Allspace, Hyundai Kona, Subaru Impreza, Volvo V90 laddhybrid. Test: Småbilskamp mellan Ford Fiesta, Suzuki Swift och VW Polo. Bilekonomi: Så slår den nya bilskatten. Konsument: Se upp med beg-garantier, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 14 november – innehåller bland annat:

- Provkört Det gäller att sticka ut i det allt tätare småsuv-segmentet och Hyundai Kona gör sitt bästa. Vi har provkört den, samt Seats nya lilla högbygge Arona, Opel Insignia i skogsmullekostymen Country Tourer och förlängda versionen av Volkswagen Tiguan, kallad Allspace. Vi har även utvärderat Subaru Impreza och Volvo V90 som laddhybrid.

- Test Småbilar är inte särskilt små längre, men desto mer kompetenta. Ofta gör en mindre bil jobbet lika bra som en större, vilken som gör det bäst av Ford Fiesta, Suzuki Swift och Volkswagen Polo visar vårt test. 

- Bilekonomi Ska du köpa ny med med konventionell motor – gör det nu! Om du hellre vill satsa på en elbil eller laddhybrid – vänta till 2 juli! Det är konsekvensen av den kommande bilskatten. Vi har undersökt hur det nya bonus/malus-systemet påverkar ägandekostnaden för 250 av våra vanligaste bilmodeller.

- Konsument Långa begagnatgarantier lockar ofta bilköpare. Men se upp – det händer att bilfirmor "glömmer" att teckna garanti på bilarna. Det hände Tobias Franzén.

- Trafiksäkerhet Snart kan 50 kilometer i timmen ersättas av 40 som ny bashastighet i tätort. Vi tittar närmare på vad det kan innebära. 

- Resa Vi bilsemestrar runt Härnösand och tar båten till Högakustenbron. 

- Begrapport Mazda CX-5.

- Köpguide Heta suvar.

- Garaget Test av fälgrengöringsmedel.

Plus mycket mer!

 
Taggar: Aktuellt nummer
Här kan du hitta Vi Bilägare 16/2017:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.