Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 16/2015 - nytt nummer

Aktuellt nummer

Teknik: Volvos elektriska framtid. Konsument: Garantier i ständig förändring. Provkört: Audi Q7 e-tron, Opel Karl, Toyota Mirai, Peugeot 308 GTI, Jaguar XF. Test: laddhybriderna Mitsubishi Outlander, Volkswagen Passat GTE, Volvo V60. m.m!

Vi Bilägare 16/2015 - nytt nummer
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 17 november – innehåller bland annat:

- Test I en laddhybrid får man inte "räckviddsångest" – förbränningsmotorn finns ju alltid där. Vi testar Mitsubishi Outlander PHEV mot Volkswagen Passat GTE Sportscombi och Volvo V60 D5 Twin Engine.

- Reportage Om Volvos elektriska framtid, och intervju med svensken som designar för Honda.

- Provkörning Vi har provkört vätgasbilen Mirai, där det bara kommer vatten ur avgasröret. Audi Q7 e-tron är sprängfylld med teknik och har lång räckvidd – men alltihop skuggas av avgasfusk. Opel Karl ska klara det Opel Adam inte lyckades med: att som småbil lyckas på svenska marknaden. GTI-versionen av Peugeot 308 är riktigt vässad och det går undan när vi provkör. Den har utseendet för sig men frågan är ändå om Jaguar XF kvalar in bland finbilarna.

- Konsument Garantier är aldrig ristade i sten. Vi kartlägger de olika garantipaketen.

- Begrapport Mitsubishi Lancer.

- Köpguide Sportigt i golfklassen.

- Resa Vi har åkt längs Malmbanan i norra Sverige.

- Test Vi har testat batteriladdare.

Plus mycket mer!

Köp tidningen i butik eller få den hemskickad via Tidningstorget.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.