Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 15/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 15/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Audi A1, Seat Tarraco, Lexus ES, Volvo V60 laddhybrid. Test: Alfa Romeo Stelvio möter Volvo XC60 och BMW X3. Årets Bil: Våra favoriter 2019. Långtest: barnsäkerhet, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 23 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Tarraco är tredje suven från Seat. Vad talar för det spanska högbygget? Vi har provkört den, samt nya Volvo V60 som laddhybrid, Audi A1 och Lexus ES.

- Premiär Audi visar upp sin elsuv e-tron.

- Test Att Alfa Romeo Stelvio, BMW X3 och Volvo XC60 är skilda karaktärer syns redan på håll. Men hur är de under skalet? Och framför allt: vilken är bäst? Vi testar.  

- Långtest Vi undersöker hur bra årets långtestbilar – Volvo XC40, Opel Insignia, Skoda Karoq, Kia Optima PHEV och Volkswagen Polo – är för de små resenärerna i årets barnsäkerhetstest. 

- Resa Vi turistar i Falkenberg.

- Årets Bil Juryn samlades i Danmark för att provköra kandidaterna till 2019 års titel. Här är favoriterna.  

- Begrapport Kia Ceed. 

- Köpguide Åtta konkurrenter.

- I backspegeln Årets Bil 1980. 

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Kommentarer

#1
2018-11-03 17:38

Senaste bmw x3 ser riktigt fin ut, absolut finast i klassen, synd bara att komforten är så skral, annars skulle det nog vara min drömbil

#2
2018-11-10 10:43

-

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.