Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 15/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 15/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Skoda Karoq, Citröen C3 Aircross, Audi A8, Kia Stonic, VW T-Roc, Volvo XC60 T8 Twin Engine. Test: Laddhybriderna Hyundai Ioniq, Toyota Prius och VW Golf GTE gör upp. Långtest: Hur barnsäkra är årets långtestbilar? Matigt: Test av vägkrogar längs E22, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 31 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Lilla höga Citroën C3 Aircross och Volkswagen T-Roc lockar med en design som sticker ut från mängden. Vi har provkört dem, samt nya Skoda Karoq, teknikspäckade Audi A8, Kia Stonic, samt Volvo XC60 med laddsladd.

- Test Tjänstebilister kan spara stora pengar på att köra laddbart. Men kan laddtekniken löna sig även för den som köper sin bil privat? Vi testar tre "folkliga" laddhybrider från Hyundai, Toyota och Volkswagen.

- Långtest Vi kollar hur våra långtestbilar funkar för barnfamiljer.

- Matresa E22 smakar bättre än många andra vägar. Det konstaterar Vi Bilägares vägkrogspatrull.

- Teknik Resan mot den självkörande bilen är påbörjad. Vi tittar närmare på Toyotas framtidsplaner som innefattar såväl en chaufför som en skyddsängel.

- Årets Bil Vi plockar ut våra sju favoriter.

- I backspegeln Lägg i backen. Vi tittar närmare på backlastning genom tiderna.

- Begrapport Peugeot 508

- Köpguide Rymliga dieselbilar.

Plus mycket mer!
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.