Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 14/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 14/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: VW Passat mot BMW 3-serie och Volvo V60. Däcktest: Året runt-däck mot dubb och friktion. Provkört: Peugeot 208, Mazda CX-30, Hyundai Ioniq, Audi Q5 PHEV. Test: Ljusstarka ficklampor. Jämförelse: Autobroms i 19 bilar. Reportage: Svenska bilar emigrerar till Finland, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 29 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Mazdas nya suv är mer personbilslik än många konkurrenter. Vi har provkört CX-30. Dessutom: Nya Peugeot 208, Audi Q5 som laddhybrid, samt uppdaterade Hyundai Ioniq Electric.  

- Test Nya BMW 3-serie har kommit i kombiversion. Vi ställer 320d Touring mot storsäljarna Volvo V60 och uppdaterade VW Passat. Samtliga med dieselfyror på 190 hk, fyrhjulsdrift och automatlåda.  

- Däcktest Ny däckmärkning gör året runt-däck lagliga på svenska vintervägar. Vi har därför dukat upp till ett unikt test: alla fyra typer av godkända vinterdäck – dubb, nordisk friktion, kontinentalt och året runt – gör upp på is, snö, vått och torrt!

- Test Hur bra är de olika systemen för autobroms på att undvika en krock? Vi lät bli att bromsa i 19 nya bilar och upptäckte stora skillnader. 

- Trend Svenska bilar rullar till Finland eftersom de är rena klippet för finländarna.  

- Reportage Din bil kan bli inkallad till militärtjänst. Vi reder ut vad som gäller.  

- Långtest Senaste händelserna för våra långmilare. 

- Test 10 LED-ficklampor med lång räckvidd. 

- Begrapport Toyota RAV4

- Köpguide Asiatiska suvar. 

Plus mycket mer!
 

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Vi Bilägare- tidningen för alla bilägare!I Vi Bilägare kan du läsa om det mesta som rör din bil och den bil du kanske tänker köpa. Vi provkör och testar både nytt och begagnat. Lika viktigt som att testa bilar är det att testa utrustning, tillbehör och reservdelar.

Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.