Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 14/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 14/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Kia ProCeed, BMW X4. Däcktest: Friktionsdäck. Test: Fajt mellan småttingarna Kia Picanto, Toyota Aygo och VW Up. Test: System för backning med släp. Konsument: Volvo XC90 rostar, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 2 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Behöver du utrymme men tycker kombi är för ful? Testa Kia ProCeed! Vi har provkört den och andra generationen av BMW X4.

- Däck Årets test av odubbade vinterdäck. Vi provar sju fabrikat i dimensionen 205/55 R16. Som utmanande joker deltar ett kontinentalt friktionsdäck.

- Test Att små bilar trivs bra i stan är en självklarhet., men hur fungerar de utanför stadsmurarna? Vi testar nya Kia Picanto, nyuppfräschade Toyota Aygo och veteranen VW Up.   

- Bilpremiär Här kommer en "lagom" elbil, enligt Mercedes. Frågan är väl om priset på EQC blir lagom. Vi var på premiären. 

- Test Att backa med släp är inte det lättaste – med en släpvagnsassistent slipper man svårbemästrade situationer. Istället för att styra med ratten görs manövern med ett reglage. Vi har testat två system.

- Konsument Vi anmärkte på det svaga rostskyddet när vi testade bilen som ny 2015. Volvo slog ifrån sig kritiken, men efter tre år kan vi konstatera att vi hade rätt – Volvo XC90 rostar.  

- Resa Dalälven.

- Begrapport Mercedes-Benz ML/GLE. 

- Köpguide Åtta konkurrenter.

- Garaget Test av handsfree-enheter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.