Bild
Nästa artikel
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 14/2018 – nytt nummer

Publicerad 2 oktober 2018 (uppdaterad 2 oktober 2018)
Provkört: Kia ProCeed, BMW X4. Däcktest: Friktionsdäck. Test: Fajt mellan småttingarna Kia Picanto, Toyota Aygo och VW Up. Test: System för backning med släp. Konsument: Volvo XC90 rostar, med mera!
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 2 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Behöver du utrymme men tycker kombi är för ful? Testa Kia ProCeed! Vi har provkört den och andra generationen av BMW X4.

- Däck Årets test av odubbade vinterdäck. Vi provar sju fabrikat i dimensionen 205/55 R16. Som utmanande joker deltar ett kontinentalt friktionsdäck.

- Test Att små bilar trivs bra i stan är en självklarhet., men hur fungerar de utanför stadsmurarna? Vi testar nya Kia Picanto, nyuppfräschade Toyota Aygo och veteranen VW Up.   

- Bilpremiär Här kommer en "lagom" elbil, enligt Mercedes. Frågan är väl om priset på EQC blir lagom. Vi var på premiären. 

- Test Att backa med släp är inte det lättaste – med en släpvagnsassistent slipper man svårbemästrade situationer. Istället för att styra med ratten görs manövern med ett reglage. Vi har testat två system.

- Konsument Vi anmärkte på det svaga rostskyddet när vi testade bilen som ny 2015. Volvo slog ifrån sig kritiken, men efter tre år kan vi konstatera att vi hade rätt – Volvo XC90 rostar.  

- Resa Dalälven.

- Begrapport Mercedes-Benz ML/GLE. 

- Köpguide Åtta konkurrenter.

- Garaget Test av handsfree-enheter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.