Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 13/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 13/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: Sjusitsiga suvar. Däcktest: Vinterdäck utan dubbar. Provkört: Volvo XC60 B4, Skoda Kamiq, Renault Zoe, Aiways U5. AutoIndex: Största hindret för elbilarnas genomslag. Långtest: Etapprapport. Kartläggning: Värdeminskning, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 8 oktober – innehåller bland annat:

- Provkört Volvos steg för att uppnå sina högt ställda miljömål är att introducera mildhybrider. Vi har provkört drivlinan i Volvo XC60. Dessutom har vi testat Skoda Kamiq, förbättrade Renault Zoe, samt kinesiska uppstickaren Aiways första bil U5. 

- Test Den sjusitsiga minibussens storhetstid kan vara på väg mot sitt slut. Idag satsar biltillverkarna hellre på suvar med plats för sju. Testlaget ställer nya Hyundai Santa Fe och Seat Tarraco mot klassledande Skoda Kodiaq

- Däcktest Vinterfäste utan dubbar kräver kompromisser. Vi testar sju nordiska och ett "kontinentalt" friktionsdäck i dimensionen 255/50 R17 på fyra olika underlag i tretton ronder.  

- AutoIndex Majoriteten av landets bilägare ser sig själva äga en elbil de närmaste åren. Men vad är det största hindret för att elbilen ska få sitt stora genomslag? Vi Bilägares stora konsumentundersökning AutoIndex ger svar.

- Bilekonomi Värdeminskningen är den tyngsta posten i bilbudgeten, långt mer avgörande än skatt, försäkring eller bränsleförbrukning. Vilken håller värdet bäst, en kombi, suv/crossover, eller sedan? Vi har undersökt värdefallet är för ett 40-tal bilmodeller. 

- Resa Vi åker till Söderköping och ser vad staden vid Göta kanal har att erbjuda. 


- Långtest Vi berättar vad bilarna i långteststallet varit med om under den senaste tiden. Det har varit en händelserik tid för Audi A6 Avant, Dacia Duster, Ford Focus Active, Hyundai Kona Electric och Volvo V60. 

- Begrapport Mazda 3. 

- Köpguide Fyra konkurrenter. 

Plus mycket mer!
 

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Vi Bilägare- tidningen för alla bilägare!I Vi Bilägare kan du läsa om det mesta som rör din bil och den bil du kanske tänker köpa. Vi provkör och testar både nytt och begagnat. Lika viktigt som att testa bilar är det att testa utrustning, tillbehör och reservdelar.

Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.