Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 13/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 13/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Audi A6 Avant, Lexus UX, Mazda MX-5. Däcktest: Dubbdäck. Test: Sedanerna Audi A6, BMW 5-serie och Volvo S90 gör upp. Bilekonomi: Byta hjullager. Resa: Budapest, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 4 september – innehåller bland annat:

- Provkört Mazda MX-5 har fått 24 extra hästkrafter. Sådant räcker för att göra en Miatanörd lyrisk. Vi har också provkört Audi A6 i kombiversionen Avant och Lexus nya crossover UX. 

- Däck Årets test av dubbade vinterdäck. Vi provar sju fabrikat i dimensionen 205/55 R16 och har med ett nordiskt friktionsdäck som joker för att visa på skillnaderna mellan dubb och dubbfritt.    

- Test Tekniknivån i nya Audi A6 är skyhög, men konkurrensen är stentuff och prislappen väl tilltagen. Är kanske BMW:s 5-serie och Volvo S90 bättre alternativ? Vi testar.  

- Miljö År 2020 måste biltillverkarna vara framme vid EU:s nästa utsläppsmål – annars väntar dryga böter. Jakten mot gränsen, 95 gram koldioxid per kilometer, får påtagliga effekter – även på bilpriserna.

- Resa Vi turistar i Budapest.

- Bilekonomi Vi jämför vad det kostar att byta hjullager på 30 bilmodeller.  

- AutoIndex Den här gången handlar Nordens största konsumentundersökning om bilar om hur känslomässiga vi är i våra bilval.

- Begrapport Renault Captur. 

- Köpguide Åtta konkurrenter.

- I backspegeln Sergio Pininfarina.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.