Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 13/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 13/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Däcktest: Dubbdäck. Provkört: VW Polo, Kia Niro Plug-in Hybrid, Mini Countryman laddhybrid. Test: Kombibatalj mellan BMW 5-serie, Volvo V90 och Mercedes E-klass. Resa: Till Nordkap med Tesla Model S. AutoIndex: De gillar att köra fort, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 19 september – innehåller bland annat:

- Däcktest Vi testar sju sorters dubbdäck och utser det bästa.

- Provkört Nya Volkswagen Polo är nästan lika stor som Golf och ger verklig storbilskänsla. Vi har testkört den och även Mini Countryman och Kia Niro som laddhybrider.

- Test Tre högklassiga kombibilar står på startlinjen: nya BMW 520d Touring, Mercedes-Benz E 220 d och Volvo V90 D4. Upplagt för en hård kamp med oviss utgång.

- Resa Det går att köra elbil till Skandinadiens nordligaste punkt – med viss ansträngning. Vi körde en Tesla Model S till Nordkap.

- Bilhistoria Två svenska klassiker: Volvo 240 och Saab 900 som tillverkades under tre decennier.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det bland annat om vilka bilägare som gillar att ligga i ytterfil.

- Teknik Mazda presenterar ny motorteknik.

- Konsument Enligt lagen ska bilar i Sverige levereras med svensk instruktionsbok. Sören Söderström köpte en SsangYong Tivoli, men har inte sett röken av en svenskspråkig bruksanvisning.

- I backspegeln Den hemliga Opeln.

- Garaget Test av högtryckstvättar.

- Begrapport Nissan Micra.

- Köpguide Småbilar.

Plus mycket mer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.