Nästa artikel
Vi Bilägare 13/2017 – nytt nummer
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 13/2017 – nytt nummer

Publicerad 19 september 2017 (uppdaterad 19 september 2017)
Däcktest: Dubbdäck. Provkört: VW Polo, Kia Niro Plug-in Hybrid, Mini Countryman laddhybrid. Test: Kombibatalj mellan BMW 5-serie, Volvo V90 och Mercedes E-klass. Resa: Till Nordkap med Tesla Model S. AutoIndex: De gillar att köra fort, med mera!
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 19 september – innehåller bland annat:

- Däcktest Vi testar sju sorters dubbdäck och utser det bästa.

- Provkört Nya Volkswagen Polo är nästan lika stor som Golf och ger verklig storbilskänsla. Vi har testkört den och även Mini Countryman och Kia Niro som laddhybrider.

- Test Tre högklassiga kombibilar står på startlinjen: nya BMW 520d Touring, Mercedes-Benz E 220 d och Volvo V90 D4. Upplagt för en hård kamp med oviss utgång.

- Resa Det går att köra elbil till Skandinadiens nordligaste punkt – med viss ansträngning. Vi körde en Tesla Model S till Nordkap.

- Bilhistoria Två svenska klassiker: Volvo 240 och Saab 900 som tillverkades under tre decennier.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det bland annat om vilka bilägare som gillar att ligga i ytterfil.

- Teknik Mazda presenterar ny motorteknik.

- Konsument Enligt lagen ska bilar i Sverige levereras med svensk instruktionsbok. Sören Söderström köpte en SsangYong Tivoli, men har inte sett röken av en svenskspråkig bruksanvisning.

- I backspegeln Den hemliga Opeln.

- Garaget Test av högtryckstvättar.

- Begrapport Nissan Micra.

- Köpguide Småbilar.

Plus mycket mer!
Här kan du hitta Vi Bilägare 13/2017:

Gå in på tidsam.se/aterforsaljare/hitta-din-tidning. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.