Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 12/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 12/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: Elbilarna Hyundai Kona ELectric, Kia e-Soul och Nissan Leaf e+ gör upp. Däcktest: Stort test av dubbdäck. Provkört: Opel Astra, BMW Z4. Konsument: Ny bil redan rostangripen. AutoIndex: Nöjast med verkstaden. Test: Mobilhållare, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 17 september – innehåller bland annat:

- Provkört Nya BMW Z4 är en balanserad mix av komfort och prestanda. Vi har provkört den, samt uppdaterade Opel Astra. 

- Test Nu börjar alltfler elbilar komma långt mellan laddstoppen. Hyundai Kona Electric och Kia e-Soul klarar 45 mil på en laddning, Nissan Leaf med starkaste batteriet nästan lika mycket. Vi ställer dem mot varandra och utser en vinnare. 

- Däcktest Vinnaren i årets däcktest har tagit vintergreppet till en ny nivå, men förmågan att bemästra barmark är inte lika vass. Vi testar sju dubbdäck och en dubbfri joker i dimensionen 225/50 R17. 

- AutoIndex Vilket bilmärke har mest nöjda kunder när det gäller verkstäder? Vår konsumentundersökning ger svar.

- Konsument Kunden köpte en ny Ford Ecosport som visade sig vara rostangripen. Återförsäljaren vägrade till en början ta sitt ansvar.

- Konsument Efter Vi Bilägares granskning av Opels rostiga gastankar byter de ut dem – men bara på EN bil. Samtidigt kommer fler exempel på rostiga gastankar. 

- Kartläggning Priser för bromsbyte.

- Resa München.

- Garaget test av 10 mobilhållare. 

- Begrapport Skoda Octavia. 

- Köpguide Fyra konkurrenter. 

Plus mycket mer!
 

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Vi Bilägare- tidningen för alla bilägare!I Vi Bilägare kan du läsa om det mesta som rör din bil och den bil du kanske tänker köpa. Vi provkör och testar både nytt och begagnat. Lika viktigt som att testa bilar är det att testa utrustning, tillbehör och reservdelar.

Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.