Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 12/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 12/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Hyundai Kona Electric, Mercedes CLS, Hyundai Nexo, Audi A7. Konsument: Allt om HVO. Test: VW Golf mot Ford Focus och Kia Ceed. Bilekonomi: Extrautrustning. Resa: Stonehenge, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 4 september – innehåller bland annat:

- Provkört 50 mils räckvidd till resonabelt pris. Vi har provkört elbilen Hyundai Kona Electric. Vi har också testat Hyundais nya vätgasbil Nexo och utvärderat nya Audi A7 och Mercedes CLS. 

- Test Volkswagen Golf leder Europas mest konkurrensutsatta bilklass. Nu är frågan om det är dags för maktskifte. Nya Ford Focus och Kia Ceed – två av de främsta utmanarna – har laddat om. Vi testar. 

- Konsument HVO100 är den fossilfria dieseln som lovar rekordlåga utsläpp för vanliga dieselbilar. De flesta biltillverkarna säger dock nej till bränslet – så har det någon framtid?

- Resa Vi åker till mytomspunna stencirkeln Stonehenge.

- Bilekonomi Vi tittar närmare på vad extrautrustningen kostar hos olika bilmärken och undersöker vilka tillval som höjer värdet på bilen.  

- AutoIndex Den här gången handlar Nordens största konsumentundersökning om bilar om miljömedvetenhet. Hur miljövänliga är bilarna som rullar i Sverige, Norge och Danmark och hur lever de upp till tillverkarens utfästelser om förbrukning?

- Konsument Om din bil står på verkstad är det inte säkert att du får en likvärdig lånebil. Det visar Vi Bilägares undersökning.   

- Begrapport Volkswagen Golf. 

- Köpguide Åtta utmanare.

- Prislista Begagnade suvar och flexbilar.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.