Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 12/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 12/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Range Rover Evoque Cab, Audi A5 Sportback, Skoda Octavia Scout, VW e-Golf. Test: Kia Rio möter Nissan Micra och Seat Ibiza. Miljö: Dieselbilens framtid. Bilekonomi: Kopplingsbyte kan bli dyrt. Resa: Bila i Provence, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 5 september – innehåller bland annat:

- Provkört Velar du mellan att köpa suv eller cabriolet? Range Rover har en lösning i form av Evoque Cab. Vi har provkört den och senaste generationen av Audi A5 Sportback, samt terränganpassade Skoda Octavia Scout och Volkswagens uppdaterade elbil e-Golf.

- Test Småbilar är numera något helt annat än de påvert utrustade basprodukterna från förr. Idag kan de i många fall göra jobbet lika bra som en större, betydligt dyrare bil. Vi testar de nya versionerna av Kia Rio, Nissan Micra och Seat Ibiza.

- Miljö Dieseln attackeras från alla håll. Det sägs att den är på väg att dö – men är det verkligen sant? Vi gör en sammanställning över kommande straffåtgärder och skärpta lagkrav.

- Bilekonomi Vi har priskollat kopplingsbyte på ett 40-tals bilmodeller.

- Resa Vi höstsemestrar i Provence.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det om verkstäder och kundernas lojalitet.

- Teknik Lyxbilar som Audi A8 röjer vägen för ny teknik, vi listar saker som snart blir vardagsmat i vanliga standardbilar.

- Konsument Verkstaden tyckte att kunden var för jobbig och ville inte ta emot bilen för reparation.

- Bilprofil Vi träffar Opels svenske designer Fredrik Backman, som bland annat har bestämt hur insidan på Opel Grandland X ska se ut.

- Garaget Test av högtryckstvättar.

- Begrapport Range Rover Evoque.

- Köpguide Små höga suvar.

- I backspegeln Honda NSX.

Plus mycket mer!
Taggar: Aktuellt nummer
Här kan du hitta Vi Bilägare 12/2017:

Gå in på tidsam.se/aterforsaljare/hitta-din-tidning. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.