Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 11/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 11/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Ford Focus, Honda CR-V, Citroën Berlingo, Mercedes C-klass Kombi, Kia Sportage 48V, Hyundai Santa Fe. AutoIndex: Bästa märkesverkstäderna. Test: Volvo V60 mot VW Passat och Audi A4, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 21 augusti – innehåller bland annat:

- Provkört Citroën Berlingo kan vara ett vettigt alternativ för den som fokuserar på det praktiska. Vi har provkört den, samt nya Ford Focus, Honda CR-V och Hyundai Santa Fe. Vi testar Kia Sportage som mildhybrid och faceliftade Mercedes C-klass som kombi.

- Test Kommer Volvo V60 att kunna leva upp till förhandstipsen om att bli Sveriges mest sålda bil? Första testet går mot Audi A4 Avant och Volkswagen Passat Sportscombi.

- AutoIndex Vi fortsätter att visa resultaten från Sveriges största konsumentundersökning om bilar. Den här gången om vad svenskarna tycker om sina märkesverkstäder.

- Resa Vi åker till Vallonien och Ardennerna.

- Ny Bil Kinesiska elbilen Byton satsar på bred front med den bredaste infotainmentskärmen vi sett.  

- Konsument Gasbil som genomgått extra rostskyddsbehandling godkändes inte av Volkswagen.

- Konsument Dacia Duster-ägaren Bror Grenfeldt hittade rostfälla på sin bil från 2016.  

- Begrapport Suzuki Swift.

- Köpguide Små storsäljare.

- Lista Priser på begbilen.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.