Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 11/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 11/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Kia Optima SW PHEV, Renault Koleos, Ford Fiesta, Jeep Compass, Toyota Yaris hybrid, Subaru XV. Test: Opel Insignia möter rivalerna Skoda Superb och Ford Mondeo. AutoIndex: Märkenas image. Reportage: Är elbilen en miljöbov? Dieselgate: VW utvidgar garanti. Konsument: Ford byter kuddar i Mustang, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 22 augusti – innehåller bland annat:

- Reportage Elbilens främsta argument: Inga utsläpp. Men innan den rullar ut i trafiken har tillverkningen av batteriet orsakat utsläpp som motsvarar flera tusen mils körning med en vanlig diesel- eller bensinbil.

- Provkört Kias nya laddhybrid kommer precis i rätt tid: 62 km på el är hårdvaluta på dagens bilmarknad. Vi har provkört den och även nya versionen av Ford Fiesta, andra upplagan av Subaru XV, nya suvarna Jeep Compass och Renault Koleos och så uppdaterade Toyota Yaris Hybrid.

- Test Nya Opel Insignia har mycket som talar för sig. Karossen är elegant, köregenskaperna på topp och prislappen human. Men kan den matcha Skoda Superb och Ford Mondeo? Vårt test ger svar.

- Dieselgate Volkswagen utökar garantin efter kostsamma reparationer av EGR-ventiler.

- Resa Vi tar en tur i ett jäsigt Gästrikland.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det om vilken nivå av image som märkena utstrålar.

- Konsument Ford återkallar tusentals Mustang i Sverige, trost att de inte sålde dem som nya. Farliga krockkuddar som orsakat flera dödsfall år orsaken till återkallelsen.

- Begrapport Hyundai i40.

- Köpguide Säkra kombival.

- Bilhistoria Specialmodeller vi minns.

Plus mycket mer!
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.